Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Výnimočný 132m2, 3 izbový mezonet + garáž, BA-Nivy, ul. Bazová

Základné informácie

Ulica: Bazová
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Mezonet

BOSEN | Výnimočný 132m2, 3 izbový mezonet + garáž, BA-Nivy, ul. Bazová

Popis nehnuteľnosti

BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 3 izbový mezonet s vlastnou garážou na ulici Bazová, Bratislava – m.č Nivy.

VIDEO: https://youtu.be/gt11qEflNdI

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=q2XkUJULuKY

BYT: Má výmeru 132,14 m2, z čoho loggie (3) sú spolu o veľkosti 17,72 m2. Obytný priestor sa vyznačuje svetlosťou, má charakter loftového bývania, kde na 1NP sa nachádza denná časť a na 2NP časť nočná. Interiér bytu bol navrhnutý architektom, čo je zrejmé z prepracovaných detailov. Nehnuteľnosť je situovaná na najvyššom poschodí bytového domu, na uzamykateľnej chodbe.

DISPOZÍCIA:
1NP - 81,96 m2: Vstupná chodba (9,67 m2), obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (56,2 m2), 1x izba (14,69 m2, v súčasnosti využívaná ako šatník), samostatná toaleta (1,4 m2). Na podlaží sa nachádzajú 2 loggie (5,24 m2 a 6,37 m2).
2NP – 32,46 m2: Otvorená spálňa spojená s kúpeľňou a loggia (6,11 m2).
(pôdorys bytu na vyžiadanie)

ŠTANDARD: Drevené podlahy, bezfalcové dvere, kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, klimatizácia, krb, sauna.

ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách (vynímajúc obrazy)

PARKOVANIE: Na súkromnom mieste vo vnútrobloku obytného domu, alebo podľa dohody možnosť výhodného odkúpenia garážového státia.

LOKALITA: Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, potraviny, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, parky, nákupné centrum Nivy. V pešej dostupnosti sú zároveň zastávky MHD ako aj hlavná autobusová stanica Nivy.

CENA: byt 449 900,- EUR + garáž 29 500,-

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421 908 257 677, herskovic@bosen.sk
                                   Petr Mík, LRM., +421 911 150 233, mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
132.14 m2
Úžitková plocha:
132.14 m2
Loggia plocha:
17,72 m2
Loggia:
áno - 3
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 3
Vykurovanie:
vlastné - plyn
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti