Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ - BOSEN | 3 izb. byt na prenájom, Hany Meličkovej, Karlová Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkala na prenájom 3 izbový byt s výhľadom na Dunaj na ulici Hany Meličkovej, Karlová Ves.

BYT: Má výmeru 64,91 m2 z čoho je pivnica o výmere 1,18 m2 a zasklenná loggia o výmere 2,61 m2. Nachádza sa na 8 poschodí z celkových 8 v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2023 (nové podlahy, kúpeľňa, toaleta, dvere so zárubňami). Je orientovaný na dve svetové strany a to na sever a juh. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, nová strecha, výťahy a spoločné priestory).

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi (plynový sporák s elektrickou rúrou, chaldnička s mrazničkou, digestor, mikrovlnka), jedálensky stôl so stoličkami, manželská posteľ s novými ešte zabalenými matracmi + nočné stolíky, 2x šatníková skriňa, rohová sedačka, stolík, obývacia stena, pracovný stôl so stoličkou, sprchový kút, práčka.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne a oddelenej toalety, samostatnej kuchyne, loggie a obývačky. Vstup na loggiu je z kuchyne.

LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, školy, škôlky, lekárne, MHD a električková zástavka (dostupnosť 15 min. od centra mesta Bratislavy), detské ihrisko, reštaurácie, kaviarne. Bezproblémové parkovanie priamo pod bytovým domom a rýchla dostupnosť do centra mesta.

CENA: 790,- EUR/mesiac vrátane energií bez internetu + peňažná zábezpeka vo výške 790,- EUR. Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.