Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 2 izbový byt, bez provízie s loggiou v novostavbe, Karlova Ves - Dlhé diely, 70m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom komfortný 2 izbový byt v mestskej časti Bratislava-Karlova Ves na ulici Kresánkova s príjemnou dispozíciou.

BYT: Výmera bytu je 70 m², disponuje loggiou s výhľadom na Rakúsko. Byt sa nachádza na 2. poschodí s výťahom a má výbornú dispozíciu čo sa týka rozloženia miestností ich priestrannosti a vybavenia.  

DISPOZÍCIA: Byt má zádverie s WC a úložným priestorom z ktorého sa vchádza do priestrannej obývacej izby spojenej s veľkou kuchyňou, odkiaľ je prístupná loggia, samostatná izba a veľký šatník spojený s kúpeľňou s vaňou, práčkou a druhým WC.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne ZARIADENÝ, kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, rúra, umývačka riadu, kuchynský stôl so stoličkami, práčka, manželská posteľ bez matracov, gauč, obývačková zostava, skrine, botník a balkónové sedenie. 

LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, školy, škôlky, lekárne, MHD (dostupnosť 15 min. od centra mesta Bratislavy), detské ihrisko, reštaurácie, kaviarne. Bezproblémové parkovanie priamo pod bytovým domom a rýchla dostupnosť do centra mesta. Byt je situovaný v tichom prostredí s pekným výhľadom a množstvom cyklotrás. 

NÁZOR ARCHITEKTA: Byt aj celý bytový dom, veľmi dobrý na bývanie. Byt je priestranný s úložným priestorom, príjemným balkónom a nadštandardnou dispozíciou, pre náročnejšieho klienta s ľahkou dostupnosťou do Bratislavy. 

CENA: 650 €/mesiac + 200 € energie 

K cene bude pripočítaný vratný depozit 

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájme nehnuteľnosti.