Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok- výstavba RD s 2 byt.jednotkami

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok v Okrese Senec,  v obci Miloslavov časť – Anna Majer, na Lieskovej ulici na výstavbu rodinného domu s 2 bytovými jednotkami.

Pozemok:  Je na parcele 135/92, plocha pozemku 711 m2,  IS: voda, kanalizácia, elektrina,optika, rovinatý pozemok. V cene pozemku je stavebné povolenie na výstavbu rodinného domu s 2 bytovými jednotkami, projektová dokumentácia. 

Lokalita: Pozemok sa nachádza  v novo budovanej lokalite v tichej ulici. Neďaleko sa nachádza obchodné centrum Billa , autobusová zástavka, jazero vhodné na rybolov, pre milovníkov koní je v blízkosti jazdectvo. V druhej časti dediny v Alžbetinom Dvore je základná škola, lekár pre deti a dospelých, vlaková stanica, obecný úrad. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava. Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4.


Cena: 184.860€ 

Realitný maklér: Tomáš Mrva, tel.: 0904/929 253

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.