Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | Predaj výnimočný 2 izbový mezonet s terasou, 116 m2, Ursínyho ulica, Bratislava - m. časť Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Mezonet

PREDANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj jedinečný veľkometrážny 2 - izbový mezonet vo vyhľadávanej lokalite Nového Mesta na Ursínyho ulici. 

Byt : Byt sa nachádza v nadstavbe tehlového bytového domu, ktorá bola realizovaná v roku 2009 na ¾ NP. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie fasády, výmena strechy, dostavba výťahu, vstup do BD na magnetický čip. Úžitková plocha bytu je 90 m2 a plocha terasy 26 m2. Byt je plne klimatizovaný a jeho vykurovanie je riešené teplovodným podlahovým kúrením. Na 2. poschodí sú na oknách exteriérové rolety. Orientácia terasy je SZ, je na nej nová drevená podlaha a elektrická markíza zaručí jej komfortné užívanie aj počas slnečných dní.

DISPOZÍCIA:

1. poschodie – Vstupná chodba, priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou, samostatné WC.

2. poschodie – Pracovná časť s pohovkou a pracovným stolom, spálňa s priestranným walk - in šatníkom s výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Terasa s výhľadom do vnútrobloku a panorámu mesta.

ZARIADENIE: V celom byte je dostatok úložného priestoru – prechodový šatník, vstavaná skriňa. Vybavenie kuchyne – veľká chladnička s mrazničkou, vstavané spotrebiče -  umývačka riadu, elektrická rúra, plynový sporák. Byt sa predáva spolu so zariadením. 

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Obľúbená a veľmi vyhľadávaná lokalita vrámci Bratislavy v blízkosti Račianskeho a Trnavského mýta s množstvom detských ihrísk a zelene.  V blízkom okolí je bezproblémová občianska vybavenosť – obchody, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, zastávka MHD, električky vzdialená len 3 minúty pešou chôdzou, služby, nemocnica, parky, SOŠ Mikovíniho alebo OC Central. 

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.