Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom atraktívny 2 izbový byt v novostavbe, Bratislava - Staré Mesto, Konventná ul.

  • 1 350 €/mesiac

Základné informácie

Ulica: Konventna
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Prenájom atraktívny 2 izbový byt v novostavbe, Bratislava - Staré Mesto, Konventná ul.

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný 2 izbový byt v novostavne na ulici Konventná,  Bratislava - Staré Mesto.

BYT: Celková rozloha bytu je 68 m2 a nachádza sa v centre Starého mesta v novostavbe na 4p./6p. Byt je krásne presvetlený, kompletne zariadený a ponúka komfortné bývanie pre pár, alebo jednotlivca s výhľadom na Bratislavský hrad.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, obývacia izba prepojená s kuchyňou, spálňa, šatník, zimná záhrada – využívaná ako pracovňa.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kuchyňa so vstavanými spotrebičmi zn Bosch - umývačka riadu, elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kuchynský stôl, 4 stoličky, sedacia súprava, televízor, posteľ, práčka, klimatizácia v chodbe a spálni, tieniace vonkajšie rolety, vnútorné nano rolety, podlahové kúrenie. Vstavané skriňe v obývacej izbe a spálni poskytujú dostatok úložného priestoru.

PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži bytového domu.

LOKALITA:  Ulica Konventná sa nachádza v historickom Starom Meste, čo je centrálna časť mesta. Je to pešia zona so zachovanými historickými budovami, uličkami a námestiami. Priamo pod bytovým domom sa nachádzajú dve reštaurácie, v blízkosti rôzne kaviarne, vinárne, potraviny Delia, lekáreň, školy, Bratislavský hrad 5 min. a do úplného centra mesta pešo 10 min. Pre obľúbencov prechádzok Horský park 20 min., pamätník Slavín 15 min. Staré Mesto je dobre napojené na mestskú hromadnú dopravu. V blízkosti ulice Konventná sú zastávky autobusov a električiek, čo umožňuje ľahký prístup k ďalším častiam mesta. 

CENA: Mesačné nájomné 1500 EUR / 2 osoby (nájom 1350 EUR + energie 150 EUR) + vratný depozit 3000 EUR.

Byt je voľný od júna.

Realitný maklér:  Romana Debnáriková, +421 908 126 603, debnarikova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Zastavaná plocha:
68 m2
Stav:
novostavba
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2020
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
68 m2
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti