We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PRENAJATÉ - BOSEN | Prenájom kancelárskych priestorov, Petržalka - Bratislava 350m2.

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Petr Mík, LRM.

estate agent

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Objects
Type: Rent
Object type: Offices

PRENAJATÉ - BOSEN Group Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory na ulici Röntgenova, Bratislava.

PRIESTORY: Budova, v ktorej sa priestory nachádzajú, bola postavená v roku 2008. V roku 2020 prešla rekonštrukciou spoločných priestorov, ktoré majú celkovou výmeru 11200m2. Dispozíciu je možno zmeniť podľa potrieb klienta. Nachádzajú sa tu aj bistro, kaviareň, letná terasa, na každom podlaží je kuchynka,  sociálne zariadenia a serverovňa. 

 
ŠTANDARD: Priestory sa prenajímajú nezariadené alebo čiastočne zariadené. Štandardom sú zelené technológie, energetická úspornosť, chladené stropy, cirkulácia vzduchu, individuálna regulácia teploty v každom priestore, dutinková podlaha / floorboxy, dvojitá fasáda pre úplné odhlučnenie, otvárateľné okná, bezbariérový prístup, vysokorýchlostný internet, profesionálna bezpečnostná služba 24/7.


PARKOVANIE: Budova disponuje takmer 200 parkovacími miestami v podzemnej garáži a pred budovou.


LOKALITA: Samostatne stojace budovy majú skvelú vizibilitu. V blízkosti je pešia zóna, obchodná galéria VIENNAGATE, obchodné centrum AUPARK, stravovacie možnosti, športové i relax vyžitie. Komfortne sa napojíte na MHD, železnicu ale aj diaľnicu. 


CENA: PRENAJATÉ 


Pre viac informácií prosím kontaktuje:
Realitný maklér: Petr Mík 
Tel: +421 911 150 233

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.