We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ 2 izb. Apartmán s dvoma lodžiami na ulici Košická, Bratislava - Ružinov.

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Petr Mík, LRM.

estate agent

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

PREDANÉ BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmán na ulici Košická, v m.č. Bratislava - Ružinov, s možnosťou trvalého pobytu a hypotéky.  

APARTMÁN: Celková výmera je 51m2. Užitková plocha je 38m2 + 2x 3,5m2 lodžia + pivničná kobka 6m2.
Nachádza sa na 8. poschodí (z celkových 11) v objektu s výťahom. Apartmán je juhovýchodne orientovaný do pokojnej zóny na Kohútovú ulicu. 

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň s priestorom pre vstavanú skriňu, z ktorej sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Z predsiene sa ďalej vstupuje do otvorenej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby aj zo spálne sú vstupy na lodžiu s výhľadom do tichej zóny.

ZARIADENIE: Apartmán se predává v štandarde , ktorého súčasťou sú podlahy, interiérové dvere, obklady a dlažby, sanita, vypínače a zásuvky, bytový telefon, vstupné bezpečnostné dvere a zrealizovaná príprava pre klimatizáciu. Fotky v inzeráte sú vizualizácia.

PARKOVANIE: Je na 1 rok bezplatne zabezpečené v parkovacom dome, ktorý priamo súsedí s budovou. Ďalej je možnost dlhodobého prenájmu.

Predpoklad kolaudácie celého objektu je v 06/2022, termín odovzdania klientom sa predpokladá najneskôr do 08/2022.

LOKALITA: Objekt sa nachádza v oblasti s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra. Za službami, nákupmi, za kultúrou, športom, či na tržnicu se dostanete pohodlne pešo. Hustá sieť verejnej dopravy je taktiež na pár krokov od domu. 


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.