We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PRENAJATÉ BOSEN | Veľkometrážny 3 izbový byt na ulici Záhradnícka, Bratislava - Staré Mesto, 92 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

JUDr. Veronika Pfundtnerová

real estate agent

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment
Bosen Group prenajalo tento nadštandardne priestranný 3 izbový byt s výhľadom na Bratislavský hrad na ulici Záhradnícka, Bratislava – mestská časť Staré mesto. Nových nájomníkov som našla už v prvý obhliadkový deň.

BYT: Byt má výmeru 92 m2 z toho 2 m2 lodžia a 1 m2 balkón. Nachádza sa v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom na 5/6 poschodí. Byt je výborne dispozične riešený, presvetlený orientovaný na JV a ponúka krásny výhľad na Justičný palác a Bratislavský hrad.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, nadštandardne priestranná obývacia časť spojená s jedálenskou časťou, kuchyňou s výstupom na balkón, pracovňa s balkónom, priestranná spálňa, kúpeľňa s klasickou vaňou aj sprchovacím kútom, toaletou a bidetom a samostatné WC.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – vstavané skrine v vstupnej hale, sedacia súprava, jedálenský stôl, jedálenský stôl so stoličkami, kompletne vybavená kuchyňa spotrebičmi – vstavaná rúra, mikrovlnka, indukčná platňa, umývačka riadu, chladnička, mraznička, práčka, manželská posteľ, vstavané skrine v spálni, pohovka a skriňa v pracovni. Súčasťou bude aj TV v obývacej izbe.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné vo dvore bytového domu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v zrenovovanom obytnom dome významného česko-slovenského architekta Prof. Karfíka na Záhradníckej ulici s výbornou dopravnou dostupnosťou (Záhradnícka, Karadžičová a Krížna) a MHD (zastávka Karadžičova). Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť - potraviny Lidl, Billa, trhovisko Miletičova, v blízkosti OC Centrál. Možnosť relaxu a rekreácie ponúka blízke Štrkovecké jazero, kúpalisko Delfín v Ružovej doline, 2 zimné štadióny.

CENA: 790 EUR nájom + 200 EUR energie / mesiac

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.