We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 1 izbový byt s balkónom na Kazanskej v Bratislave

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Bc. Renáta Stopiak

real estate agent

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio
Realitná kancelária Bosen Group predala na predaj exkluzívne čiastočne zariadený 1 izbový byt s balkónom na ulici Kazanská  v Bratislave.

BYT: 1 izbový byt o výmere 35,3 m2, 4 m2 loggia, bez pivnice. Nachádza sa na 1. poschodí s výťahom Bytového komplexu Malý Dunaj II., stavba z roku 2008.  Na pavlači sa nachádzajú 3 byty. Bytový dom je oplotený, kde sa nachádzajú parkovacie miesta pre auta. Byt sa predáva čiastočne zariadený. V izbe sa nachádza klimatizácia. Kuchynská linka je plne vybavená spotrebičmi (chladnička, šporák, mikrovlnka, elektrická rúra). V izbe a v kúpeľni sú radiátory. V kúpeľni je sprchovací kút, pračka, umývadlo a WC, mesačné  náklady: (1 osoba) nájom 78€, elektrika 38€ a internet 24,60€.

Dispozícia: Vstup k bytu je cez pavlač, kde sú tri byty. Vstup do bytu tvorí vstupná chodba s odkladacím botníkom. Obytnú časť bytu tvorí veľká obývacia izba so vstupom na balkón a priestranná kuchyňa. V hale je veľká priestor na rolldor a vstup do kúpeľne s WC.

Lokalita: ponúka maximálny komfort bývania a dobrú občiansku vybavenosť. Hneď za bytovým domom sa nachádzajú dve škôlky, v okolí sú školy, kaviarne, sieť obchodov /Kaufland, Billa, Tesco, Lidl), zdravotné stredisko, MHD zástavka a napojenie sa na diaľničný obchvat.

Byt je voľný kúpou.  

PARKOVANIE: Verejné parkovanie, vo dvore

Cena: 120.000 €

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.