We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 3 izbový byt a garážové státie v Bratislave - Vrakuňa

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Bc. Renáta Stopiak

real estate agent

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Realitná kancelária Bosen Group predala 3 izbový byt na ulici Píniovej v Bratislave – Vrakuňa.

Bytový dom: 4 poschodový bytový dom z roku 2005 bez výťahu. Vstup do bytového domu je zabezpečení cez čip.

BYT: 3 izbový byt o výmere 78,74 m2 vrátane príslušenstva bez loggie. Loggia o výmere 2,47 m2 a pivnica 1,0 m2. K bytu prislúcha aj garážové státie o výmere 13,2 m2 v podzemnej garáži vo vedľajšom bytovom dome. Byt sa nachádza na 2 poschodí z celkovo 4. Byt je orientovaný na východ (spálňa a detská izba) a západ (kuchyňa a obývačka).  Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi ( kuchynská linka), pred 3 rokmi (kúpeľňa a toaleta) pred 1 rokom (interiérové a vchodové bezpečnostné dvere). Mesačné  náklady: elektrina 27€, plyn 5,30€€, nájom byt 116,12€/2 osoba, internet SWAN 22,50€, nájom garáž 9,21€. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí veľká chodba, ktorá rozdeľuje byt na dennú a nočnú časť. V chodbe je vstavaná skriňa. Každá izba má samostatný vstup z chodby. V obývačka je prepojená s kuchyňou, v ktorej je loggie. Kuchyňa je plne vybavená všetkými spotrebičmi ( plynový šporák, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, okrem chladničky). V obývačke je klimatizácia. Súčasťou kúpeľne je okno a je v nej priestor pre pračku. V spálni a v detskej izbe sa nachádza vstavaná skriňa. V izbách sú radiátory a na plastových oknách vnútorné žalúzie a záclony. Vstupné vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou dostať sa rýchlo všade aj na pešo. V blízkosti je vlaková a autobusová zástavka, Vrakunský lesík s cyklo chodníkom, benzínová pumpa, škola, škôlka, obchody. Rýchle napojenie do na diaľničný obchvat.

Byt je voľný dohodou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie a garážové státie (podmienka kúpy)

Cena: 199.999€ + 10.000€ parkovacie státie 

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.