We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 3 izbový byt a murovaná garáž v obci Lehnice

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Michaela Krnáčová

real estate agent

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Basic information

County: Trnavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

BOSEN | 3 izbový byt a murovaná garáž v obci Lehnice 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Bosen Group predáva exkluzívne 3 izbový byt v obci Lehnice - Veľký Lég

Bytový dom: 2 poschodový bytový dom bez výťahu

BYT: 3 izbový byt o výmere 71,33 m2 vrátane príslušenstva  loggie. Loggia o výmere 6,35 m2, komora 1,98 m2 a pivnica 1,96 m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí z celkovo 2 obytných poschodí. Byt je orientovaný na JV ( obývacia izba 18 m2 a detská izba 12,96 m2 ) a západ (kuchyňa 10,19 m2 a spálňa 12,06 m2 ). Výmera haly 11,38 m2, kúpeňa o výmere 3,06 m2, toaleta o výmere 1,70 m2. Byt sa predáva zariadený.

DISPOZÍCIA: Vstup do bytu tvorí chodba, kde sa nachádza šatníková zostava a roldor. Každá izba má samostatný vstup z chodby. Obývačka je samostatná nepriechodná izba. Kuchyňa je plne vybavená všetkými spotrebičmi ( plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička). V kuchyni sa nachádza kotol Protherm, ktorý je možné presunúť do komory. Vstup do komory je z kuchyne balkónovými dverami. Komora má vlastné vetracie okno. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom a je v nej priestor pre práčku. Samostatné WC. V spálni sa nachádza, komoda, manželská posteľ, nočné stolíky a vstavaná skriňa. Na lóggiu je vstup cez spálňu. Detská izba je vybavená posteľou, písacím stolom a roldorom. V izbách sú radiátory a na plastových oknách vnútorné žalúzie. Vstupné vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej tichej a pokojnej lokalite v časti Veľký Lég. V obci sa nachádza plná občianska vybavenosť, základná a materská škola, potraviny COOP, lekáreň, banka, reštaurácie, pošta, Lehnický zámocký park aj zdravotné stredisko. Obec Lehnice sa nachádza neďaleko napojenia nového obchvatu R7/D4 ( ulica Bajkalská 30 min, Dunajská Streda 15 min ) a mesta Šamorín. 

Byt je voľný ihneď.

GARÁŽ: Murovaná garáž o výmere 20m2 ( jama, elektrika, voda ), ktorá sa nachádza priamo pred obytným domom. 

PARKOVANIE: pred bytovým domom je vonkajšie parkovisko

Cena bytu:  125.000€
Cena garáže:  8.000€

Kúpa bytu nie je podmiená aj kúpou garáže. 

Realitný maklér: Michaela Krnáčová, + 421 948 612 954

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa proviziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.