We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 3,5 izbový slnečný byt v Bratislave - Ružinov

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Bc. Renáta Stopiak

real estate agent

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj  3,5 izbový byt na ulici Borodáčová v Bratislave - Ružinov.

BYT: 3,5 izbový byt o výmere 75,90 m2 vrátane balkóna, z toho balkón 3,31 m2, pivničný box 1,15 m2. Nachádza sa na 2. poschodí/3. panelového bytového dom bez výťahu, 2 byty na každom poschodí. Stavba z roku 1969, v roku 2014 prešiel bytový dom obnovou (zateplenie, stúpačky, výmena elektricky rozvodov v spoločných priestoroch, rekonštrukcia vstupných dverí na chip, rekonštrukcia zábradlí, balkónov, elektronický vrátnik, bezpečnostné dvere na chip). Byt je čiastočne prerobený ( 15 rokov výmena jadra, 8 rokov elektrické rozvody, rozvodná skriňa, 4 roky parkety). V súčasnej dobe nová malovka v celom byte, náter radiátorov.  Mesačné  náklady: plyn 6 ,- €,  elektrina 31 ,- €, nájom 181€, internet  nepripojený, byt sa predáva bez zariadenia.

Rozloha miestností: predsieň 7,97 m2, kuchyňa 8,30 m2, obývacia izba 16,63 m2, spálňa 16,28 m2, izba 12,21 m2, kúpeľňa 2,56 m2, WC 0,96m2, šatník (izba s úložným priestorom ) 7,68 m2, pivničný box na prízemí bytového domu 1,15 m2, balkón 3,31 m2.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí vstupná chodba s jedálenskou časťou. Priestranná chodba je spojnica vstupu do jednotlivých miestností. Dispozícia bytu pozostáva z troch obytných miestností, šatníka, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. Pri vstupe sa nachádza šatník. V šatníku sa nachádza malá miestnosť, ktorá slúži ako špajza. Vedľa šatníka je vstup do detskej izby.  Pri vchode sa nachádza samostatné WC a vstup do kuchyňe. Za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, pračkou. Kúpeľňa má vlastné okno. Cez priestrannú obývačku sa prechádza do spálne, z ktorej je vstup na balkón. Byt je veľmi priestranný a slnečný s orientáciou na juho – východ a severo - západ. V izbách sú radiátory, laminátová plávajúca podlaha, v chodbe a v kuchyni je dlažba. V izbách (spálňa a detská izba) sú aj vonkajšie žalúzie. Byt je možné dispozične prerobiť na 4 izbový. 

https://my.matterport.com/show/?m=jj9ZhWnsHap

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej časti Ružinova, mestskej časti Pošeň. Pokojná a bezpečná lokalita. Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat D1, D2, D4, R7.  V blízkosti bytového domu v rozsahu od 5 do 10 min sú zastávky MHD – električka, autobus, trolejbus, nákupné centrum Kocka, supermarket LIDL, Terno, Kraj, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, základná škola, základná umelecká škola, gymnázium, materská škola, reštauračné zariadenia. Parkovanie je v  lokalite bez poplatkov s dostatočnou kapacitou.

Byt je voľný ihneď.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

Cena: 229.500€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky