We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 1 izbový byt na predaj v centre Fiľakova, 40m2, pôvodný stav.

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Banskobystrický kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio

Bosen group vám exkluzívne ponúka na predaj 1 izbový byt v centre Fiľakova na ulici sládkovičová v zateplenom bytovom dome na 2/5 poschodí, pričom každé poschodie má spoločný balkón s výhľadom na ulicu.

Byt:

Celková rozloha bytu predstavuje 40,50m2, nachádza sa na 2/5 poschodí a patrí k nemu aj menšia murovaná špajza umiestnená na poschodí mimo bytu.

Na byte boli vymenené pôvodné okná na plastové všetko ostatné je v pôvodnom stave vhodný aj na prispôsobenie k svojím predstavám.

Orientácia bytu je na západnú stranu.

Dispozícia: 

Byt pozostáva z menšej predsiene, kúpeľne s toaletou, kuchyňe s jedálnou a obývacej izby.Špajza sa nachádza mimo bytu na poschodí.

Parkovanie:

 Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom.

Lokalita:

 Byt sa nachádza v dobrej lokalite priamo v centre Fiľakova v blízkosti bytového domu je prakticky všetko, obchody, pošta, ambulancia, len pár metrov od bytového domu sa nachádza mestský park ale aj autobusová a železničná stanica.Mesto Fiľakovo je Historické a pýši sa krásnym hradom tiež len na pár minút schôdze od bytového domu.

Cena: 26 500 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.