We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | PRENAJATÉ | Prenájom 3 izbový byt s predzáhradkou, Majoránová, Bratislava - m.č. Vrakuňa

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Klaudia Jenischová

real estate agent

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment

PRENAJATÉ | Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt s predzáhradkou a parkovacím miestom v novostavbe ARTCENTRO, Bratislava – mestská časť Vrakuňa.

BYT: Byt má výmeru 67 m2 a predzáhradka 43 m2. Nachádza sa na prízemí  čerstvo skolaudovaného bytového domu. Byt je zariadený a čaká na svojho prvého nájomcu. V byte je vlastný kotol na ohrev vody, elektrické podlahové kúrenie, elektrické exteriérové žalúzie, klimatizácia. Prístup na predzáhradku je vynikajúco riešený bočnou bráničkou z parkoviska. V záhradke sú nasadené okrasné kry a trávnik je napojený na závlahu. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, komora,  kúpeľna s WC, obývacia časť spojená s kuchyňou s výstupom na záhradu, spálňa, detská izba. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA : https://my.matterport.com/show/?m=i3o2tc6oBZR

ZARIADNIE: Byt je kompletne zariadený  -  šatníkova zostava vo vstupnej chodbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ( umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami, konferenčný stolík, sedačka, TV, manželská posteľ, písací stôl so stoličkou, vysávač. 

PARKOVANIE: K dispozícií sú dve vonkajšie parkovacie miesta priamo pred bytom, jedno z nich je po strechou.  

LOKALITA: Bytový dom za nachádza na hranici m.č. Ružinov a Vrakuňa, len 15 minút od centra mesta. Priamo v komplexe sú plánované prevádzky ako : kaviareň, potraviny a ďalšia občianska vybavenosť. Ľahká  dostupnosť MHD, rýchle napojenie na diaľnicu. 5 minút autom sa nachádza nákupné centrum Avion ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, IKEA a Kaufland. Lesopark Vrakuňa určenie ocenia v neposlednom rade psíčkari či rodiny s deťmi. 

CENA: 750 € nájom/mesiac + 100 € energie/mesiac/2 osoby + 50 € 1 parkovacie miesto/mesiac + depozit vo výške 1.500 € 

Byt vhodný pre maximálne 3 osoby. Malý psík je povolený. Internet je v réžií nájomcu. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.