We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenajaté Priestranný 3 izbový byt v novostavbe Dubravy, Dúbravka, 82,10 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

JUDr. Veronika Pfundtnerová

real estate agent

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom 3 izbový byt s dvoma garážovými miestami a pivničnou kopkou v novostavbe Dubravy, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

BYT: Celková výmera bytu je 75,99 m2 a výmera balkónu je 3,76 m2. Pivničná kobka má výmeru 2,35 m2. Byt sa nachádza na 5./ 7. poschodí s výťahom a terasou otočenou do pokojného vnútrobloku. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2019. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s kvalitnou na mieru vyhotovenou šatníkovou skriňou. Priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou z ktorej je východ na balkón. V byte sú dve samostatné spálne.

ZARIADENIE:  Byt je v súčastnosti čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu a veľkou chladničkou a mrazákom. Súčasťou kuchyne s ostrovčekom s pracovnou plochou je aj jedálensky kút. V obývačke sa nachádza televízia. V nadštandardne priestrannej kúpeľni sú dve umývadlá a vaňa so sklenenou zástenou, čiže spĺňa funkciu aj sprchovacieho kútu. V spálni je manželská posteľ a priestranná vstavaná skriňa. Samozrejmosťou je klimatizácia v každej izbe. Majitelia v prípade záujmu klienta byt dozariadia.

Súčasťou bytového komplexu je spoločné nádvorie, kde sa nachádza  detské a multifunkčné ihrisko, časť bola vymedzená aj pre komunitné záhradky.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kolyby.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4 ) aj autobusov (84,83), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: K bytu prislúchajú aj dve garážové státia v garáži priamo pod bytom.

CENA: 750 € nájom + 200 € energie vrátane internetu + 100  €  2x garážové státie  = 1050 €

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.