We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom haly v Petržalke_Kopčianska, 198m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr.art. Nora Žalúdeková

estate agent

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Objects
Type: Rent
Object type: Storehouses and Workshops

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situovaný skladový priestor v Bratislave, časť Petržalka na ulici Kopčianska.

SKLAD : Má rozlohu 198m2, je situovaný na prízemí, vchod je riešený výsuvnou bránou s výškou 3.5m, s možnosťou pristavenia kamiónu a manipulácie s vysokozdvižným vozíkom. Priestor taktiež disponuje vlastným zázemím - sprchový kút, umývadlo a wc. Kúrenie je zabezpečené plynovým ohrievačom. Sklad má prístup do príjemného spoločného vnútrobloku s exteriérovým krbom a grilom. Komplex je napojený na alarm so strážnou službou sídliacou priamo v objekte, je možné priviesť optiku s poplatkom 30 eur/mes. 

KANCELÁRIE: Ku skladu je možné prenajať aj kanceláriu v komplexe kde sa sklad nachádza, výhodou je možnosť využívania kuchynky a zasadacích miestností. 

PARKOVANIE: Pred skladom sa nachádzajú 3 parkovacie miesta pre dodávky a v blízkosti je možné prenajať 2 parkovacie miesta pre osobné autá - 1 park. miesto je 45 eur/mes.

LOKALITA: Strategická poloha skladu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti kvôli neďalekému výjazdu na obchvat Petržalky, ktorý zabezpečuje výborné napojenie do všetkých častí BA. 

CENA: 1386 eur/mesiac + DPH + energie 
Depozit vo výške 2 mesačných nájmov

Voľný od marca

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.