We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a s nábytkom na mieru

Sorry, this offer is no longer valid!

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 1 izbový byt s výbornou dostupnosťou do centra mesta a v tesnej blízkosti jazier Malý a Veľký Draždiak.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=75TzB2M8NsW

Základné info:
• celková úžitková plocha 28,1 m² (z toho byt 26,7 m² a pivnica 1,4 m²)
• počet izieb: 1
• kvalitná kompletná rekonštrukcia realizovaná v 4. kvartáli 2022 (nová elektroinštalácia, jadro, stierky a maľovka, podlahy, obklady a sanita)
• dizajnový nábytok a na mieru vyrobená kuchynská linka vrátane spotrebičov, vstavané skrine
• 9. poschodie z celkových 12
• západná orientácia s výhľadmi na širšiu Petržalku
• rekonštruovaný a zateplený bytový dom s výťahom
• správcovské poplatky vo výške 97,70 € na 1 osobu

Lokalita a parkovanie:
Byt sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou a službami, v pešej dostupnosti od jazera Veľký Draždiak. V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie a nákupné centrá s množstvom rôznych služieb pre všetky vekové kategórie. Lokalita má veľmi dobré napojenie na všetky smery pre celú Bratislavu. 7 minút pešo od bytu vzniká nová električková trať smerom do úplného centra Bratislavy (zastávka Stred a Veľký Draždiak).
Parkovanie je z veľkej časti rezidenčné.

Cena:
134 900 €
Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Názor makléra:
Hlavnou výhodou tejto ponuky je kvalitne prerobená kuchyňa spolu s jadrom a stúpačkami, kde je zvlášť oddelená vzduchotechnika pre digestor a kúpeľňu. Spolu so vstavaným a dizajnovým nábytkom je tento priestor veľmi príjemný na bývanie. Zároveň je byt aj vďaka svojej lokalite vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.