We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | REZERVOVANÝ_5 izbový rodinný dom so záhradou 1075 m2, Bratislava-Vrakuňa

BROKER

Mgr.art. Nora Žalúdeková

estate agent

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v meste Bratislava na začiatku m.č. Vrakuňa s krásnou záhradou a dostatkom súkromia.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=fFkjMjGfnbG

DOM: Zastavaná plocha domu je 98 m2, má 2 nadzemné podlažia s úžitkovou plochou cca 160 m2. Disponuje podlahovým vykurovaním, krbom dvomi balkónmi na 2NP ale aj terasou v zadnej časti domu, bazénom a krásnou záhradou. Dom bol skolaudovaný v roku 2014, nevyžaduje žiadnu opravu len bežnú údržbu. 

- 1NP - Pozostáva z priestrannej chodby ktorá ústi do veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom. Dominantou priestoru je centrálne situovaný krb.  Celá miestnosť má možnosť východu na priestrannú terasu za domom v tieni stromu s upraveným trávnikom a bazénom. Na 1NP sa ďalej nachádza technické zázemie, hosťovská kúpeľňa a hosťovská izba. 

- 2NP - Na tomto podlaží sa nachádzajú 3 samostatné izby z ktorého jedna je aktuálne využívaná ako pracovňa. Izby sú priestranné v jednej z nich je Walk-in šatník, sú presvetlené strešnými oknami a balkónovými dverami z ktorých má každá prístup na balkón. V kúpeľni je situovaná rohová masážna vaňa a oddelené wc.  

ZÁHRADA: Záhrada je rovinatého charakteru. Súčasťou pozemku je aj príjazdová cesta od hlavnej miestnej komunikácie, ktorá je zakončená štrkovým parkovacím státím pre 2-3 autá. Záhrada je upravená s automatickým zavlažovaním a okrasnými rastlinami. 

PARKOVANIE: Parkovanie je na pozemku rodinného domu.

IS: Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina a plyn.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. 

LOKALITA: Dom sa nachádza vo Vrakuni, v časti Hrušov ktorá je známa svojou zástavbou rodinných domov s výborným napojením na D1 je jednou z vyhľadávaných častí Bratislavy. V dochôdznej vzdialenosti je situovaná kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrá (Avion, Ikea), ihriská, školy, škôlky a parky.

CENA DOMU: 460 000 €

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.