We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Na predaj 4 izbový byt, Trenčín, Jána Halašu (74 m2)

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Basic information

County: Trenčiansky kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment

Ponúkam Vám na predaj čiastočne zariadený, slnečný 4 izbový byt v meste Trenčín na ulici Jána Halašu.

BYT: Úžitková plocha bytu je 74m2, pivnica 1,4m2 a  balkón. Nachádza sa na 1. poschodí zo 4. Podlaha: laminát + dlažba. V byte sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, oddelené WC. Kuchynská linka je vyrobená na mieru vrátane vstavaných spotrebičov.

Dispozícia: Vstup do bytu je priestranná chodba z ktoréj je možnosť prejsť do kuchyne, obývačky s balkónom, kúpeľne, oddeleného WC, detskej izby a druhej detskej izby (aktuálne zariadená ako šatník). Z obývacej izby sa ďalej dostaneme do spáľne. 

Zariadenie: Byt má plastové okná, laminátovú podlahu a dlažbu. Zrekonštruovanú kúpeľňu. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a sú v nej všetkyp otrebné stavané spotrebiče. Bytový dom ma miestnosť pre odkladanie bicyklov a kočíkov. Bytový dom je zateplený. K bytu prislúcha latková pivnica.. Byt sa predáva po dohode čiastočne zariadený. 

Cena: 139.000

Mesačné náklady: Celkové náklady sú 230€/mesiac už vrátane energií.

Lokalita: Byt sa nachádza  v meste Trenčín na ulici Jána Halašu. V okolí bytového domu sa nachádza všetka občianská vybavenosť ako potraviny, detské ihrisko, parkovisko a v blízkom okolí sa nachádza škôlka, škola, obchod, lekár, zástavka a podobne. Z bytového domu sa dá rýchlo prejsť pešo do mesta. Pred bytovým sa nachádza verejné parkovisko.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.