We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom, 2-izbový apartmán 42,34 m2, Rezidencia Synagóga, Trnava

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

JUDr. Viera Horváthová

Realitná maklérka

+421 905 917 213
horvathova@bosen.sk


Basic information

County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: One bedroom apartment

Bosen Group Vám  ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový apartmánt  v novostavbe Rezidencie Synagóga v meste Trnava. 

BYT: Apartmán je o výmere 42,34 m2, nachádza sa na prízemí v novostavne bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2023.V apartmáne sú plastové okná, plávajúca pohlaha,klimatizácia a stropný ventilátor.

DISPOZÍCIA: Má veľmi praktické dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a radiátorom, spálňa so vstavanou skriňou, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, s výstupon na parkovacie miesto.

ZARIADNIE: Apartmánt sa prenajíma kompletne zariadený, tak ako vidno na fotografiách. Kuchynská linka so spotrebičmi - elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, umývačka riadu. Vstavaná skriňa v spálni,  manželská posteľ, sedačka, TV,  sanitárne vybavenie ( sprchový kút, wc, umývadlo ). TV,  optický internet v cene nájmu.

VÝHODY: 

-Lokalita, priamo v srdci historického centra

- Vyhradené parkovacie státie

- Výhľad do vnútrobloku

- Kompletne zariadený, bez nutnosti investície 

PARKOVANIE: Vyhradené  parkovacie státie  pri bytovom dome. 

LOKALITA: Urbanistická koncepcia Rezidencie Synagóga sa nachádza priamo v historickom centre  mesta. Na prízemí rezidencie sa nachádzajú kaviarne,notár, apartmány.

CENA: 600 €/mesiac + 100 €/mesiac energie, parkovacie státie + 50 €/mesiac, depozit 2x 700 € + provízia pre RK 375 € (možnosť odpočtu DPH)

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.