Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ Zariadený 2,5 izbový byt, Bratislava - Staré Mesto, Šancová

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
BOSEN Vám ponúka na predaj zariadený 2,5 izbový byt v lokalite Bratislava-Staré Mesto, ulica Šancová.

BYT: Byt sa nachádza v historickom bytovom dome na 3. z 7. podlaží. Byt je orientovaný do ulice. Výmera bytu je 57 m2. K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka o výmere 3 m2.

DISPOZÍCIA: Chodba, z ktorej sa dostanete do kuchyne spojenej s obývacou izbou, ďalej do kúpeľne a samostatného WC. Z obývacej izby je vstup do 2 obytných izieb, z čoho jedna je priechodná.   

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený s kuchynskou linkou a všetkými kuchynskými spotrebičmi, gaučom, TV nábytkom, práčkou, nábytkom v kúpeľni, vstavanými skriňami a manželskou posteľou.

PARKOVANIE: Možnosť prenajať si vonkajšie parkovacie státie vo vnútrobloku bytového domu za 50 € ročne.

LOKALITA: V blízkosti bytového domu sa nachádza nákupné centrum OC Central, zastávka električiek a autobusov, zdravotné stredisko, park, ihriská, škôlka a škola sa nachádzajú v pešej dostupnosti. Širšia časť Starého mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. 

CENA: 175 000 €

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.