Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - Rodinný dom pri Slnečných jazerách, Senec, 590m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

+421910777796
janci@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom na Vrbenského ulici, Senec pri Slnečných jazerách. 

DOM: Výmera domu je 286 m2 + 10m2 pivnica. Dom je  tehlový, prízemný s podkrovím. Nová strecha, plastové okná a odkvapy.  Bezproblémoví susedia.

DISPOZÍCIA: Predsieň so vstupom do obývacej izby, odtiaľ vstup do priechodnej spálne, z ktorej je vstup do ďalšej nepriechodnej spálne. Z obývacej izby je vstup do menšej haly, z ktorej je výstup do kúpelne,zimnej záhrady a do technickej miestnosti. Nad celým domom sa nechádza podkrovie. Súčasťou domu sú dve ďalšie izby, do ktorých sa dostanete z vonku, alebo zo zimnej záhrady. Táto časť je podpivničená. 


ZARIADENIE: Dom má plastové okná, podlahy: parkety, dlažba,  kúpelňa s klasickou vaňou, plynový kotol značky Buderus, narážaná studňa, septik s možnosťou pripojenia na verejnú kanalizáciu

LOKALITA: Krásna, a tichá lokalita Senca LEN 300m od Slnečných seneckých jazier s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlka, pošta, amfiteáter, LIDL, Billa. AQUAPARK Senec len 400 m od domu. 

Cena: 135 000 €