Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 3 izbový byt, Šancová, Staré Mesto, 93 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

+421910777796
janci@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka na prenájom zariadený 3 izbový byt, Šancová ulica v meste Bratislava - Staré Mesto.


BYT: Výmera bytu je 92,67 m2 z čoho 7,97 m2 je balkón. Byt sa nachádza v novostavbe s dvoma výťahmi na 2/8 poschodí s orientáciou na dve svetové strany.


DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, kuchyne spojenej s obývacou izbou s výstupom na balkón, 2x spálňa, kupeľňa, toaleta. 


ZARIADENIE: Byt sa prenajíma ZARIADENÝ: bezpečnostné dvere, špeciálne zvukovo izovolané okná, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, práčka, TV, gauč, práčka, 3x rolldor.


PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia


LOKALITA: Byt sa nachádza v pešej dostupnosti od centra hlavného mesta. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: reštaurácie, kaviarne, medicínske služby, obchodné centrum, banky. Výborná dostupnosť mestskou hromadnou dopravou /električka, autobus, trolejbus/.


VOĽNÝ IHNEĎ!


CENA: 710 €/mesiac nájom + 160 € enegie /mesiac + depozit vo výške 870 €


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom.