Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |  4 izbový rodinný dom s jazierkom a dvomi garážami v pokojnej časti obce Šamorín - Bučuháza

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom s krásnou záhradou a jazierkom v tichom prostredí s výbornou dostupnosťou do Bratislavy.

DOM: Zastavaná plocha domu je 154 m2. Jedná sa o jednopodlažný tehlový rodinný dom s prednou terasou o výmere 24 m2, bočnou terasou o výmere 49 m2 a udržiavanou okrasnou záhradou s jazierkom s KOI kaprami, čo navodzuje príjemný pocit harmónie a pokoja. Dekoračným prvkom v exteriéri a interiéri domu sú použité rustikálne tehlové obklady.

DISPOZÍCIA:

PRÍZEMIE: dispozícia domu je rozdelená na tzv. dennú a nočnú časť.

Denná časť – vstupná chodba so zádverím, priestranná obývacia izba (34 m2) s vysokou svetlou výškou, krbom a výstupom na prednú terasu, kompletne vybavená kuchyňa so samostatnou jedálenskou časťou, samostatné WC s umývadlom, technická miestnosť s výstupom do podkrovia.

Nočná časť - 2 x spálňa, 1 x pracovňa, kúpeľňa (rohová vaňa, sprchový kút, toaleta).

PODKROVIE: Slúži ako veľký úložný priestor, umiestnenie rekuperačnej jednotky s tepelným čerpadlom.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi. Dom a garáže sú napojené na alarm s možnosťou pripojenia na pult centrálnej ochrany.

POZEMOK: Rovinatý pozemok s celkovou rozlohou 1.200 m2, s detailne spracovanou záhradou o rozlohe 934 m2. Na pozemku sa nachádza tiež vlastná studňa, prípojka na mestskú vodu, závlahový systém, záhradná sprcha s predohrevom.

PARKOVANIE: 2 parkovacie státia v dvoj garáži (60m2), ďalšia samostatná garáž s dostatočne veľkým úložným priestorom (52m2), 2 vonkajšie parkovacie státia z ulice, 3 vonkajšie státia (cca 60 m2) za el. posuvnou bránou s prípojkou na osadenie nabíjacej stanice pre el. automobily.

CENA: 369.000 EUR

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v meste Šamorín, časť Bučuháza s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy (22 km) vďaka napojeniu na diaľničný obchvat R7, ako aj železničnej trati vzdialenej len 4,5 km od domu.

Centrum mesta Šamorín je vzdialené len 3 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, neďaleko sa nachádza Aquapark a športový voľnočasový areál X-Bionic Sphere, hokejová hala, cyklotrasy okolo vodného diela Gabčíkovo, Park & Hotel Kormorán, či golfový areál Welten v susednej obci Báč.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.