Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Podpivničený 3 izbový rodinný dom Košariská, Dunajská Lužná, 545m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj útulný rodinný dom vhodný pre 3 člennú rodinu. Dom je klasifikovaný ako samostatne stojaca rekreačná chata, kompletne podpivničená na pozemku o rozlohe 545 m2. 

RODINNÝ DOM:

Celková zastavaná plocha je 84 m2. 

DISPOZÍCIA: Hlavným vchodom vstupujeme do chodby, z ktorej sa po pravej strane vchádza do obytného priestoru obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, po ľavej strane sa nachádzajú dve izby a vstup do kúpeľne s toaletou. V centre sa nachádza menšia technická miestnosť. Z obývacej izby je možnosť výstupu na terasu. 

ZARIADENIE: Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi. V obývacej izbe sa nachádzajú krbové kachle. Vo vstupnej hale aj v spálni sa nachádza veľká vstavaná skriňa. Rodinný dom sa predáva so zariadením podľa dohody.

ZÁHRADA: Záhrada poskytuje budúcim majiteľom dostatočný priestor na vytvorenie niekoľkých relaxačných zón, okrasné dreviny, kvitnúce kry a záhradnú terasu.

PARKOVANIE: Parkovanie dvoch vozidiel je možné na pozemku za kovovou posuvnou bránou. Dom sa nachádza na konci ulici. 

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Dunajská Lužná v záhradnej oblasti jazera Košariská s dobrou dostupnosťou do Bratislavy vďaka neďalekej vlakovej stanice alebo rýchlemu napojenie na diaľničný obchvat. V obci sa nachádza škôlka, škola, detské ihriská, potraviny, zdravotné stredisko, reštaurácia, zastávka autobusu a nákupné centrum COOP Center s viacerými obchodmi a službami. 

Kolaudačné rozhodnutie súčasný majiteľ nedoriešil z dôvodu rodinných okolností. Skutočná realizácia domu sa zhoduje so stavebným povolením a je potrebné, aby budúci majiteľ požiadal príslušný stavebný úrad o vydanie kolaudačného rozhodnutia vo vlastnej réžií.  

CENA: 195 000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.