Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 3 izbový byt so záhradou a terasou, Veľký Biel

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 3 izbový byt na ulici Brezová v obci Veľký Biel.

BYT: Byt má výmeru 75,12 m2, terasa 14,4 m2 a záhrada má 129 m2. Byt je na prízemí novostavby so 4-mi bytovými jednotkami. Má samostatný vchod, príprvu na alarm a videovrátnika. Byt má vlastný kotol a teplovodné podlahové kúrenie. Internet je vysokorýchlostný optický. 

ZARIADENIE: Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plynový sporák, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, vstavaná skriňa na chodbe, vstavaná skriňa v detskej izbe a v spálni.

DISPOZÍCIA: Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť. Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálňou odkiaľ je východ na terasu. Dve samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou. Byt má vlastnú komoru.

PARKOVANIE: K bytu patria dve parkovacie miesta. Je možné parkovať aj na dvore za bránou. 

ZÁHRADA: Má výmeru 129 m2. Na záhrade je prekrytá terasa o rozlohe 14,4 m2 s okrasnými višňami a záhradným domčekom.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie v novej štvrti. Veľký Biel ponúka plnú občiansku vybavenosť. Materská škola, základná škola, pošta, potraviny, obecný úrad, pekáreň. 

CENA: 205.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.