Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt v projekte CUBICON GARDENS, R. Mocka, Karlova Ves, 44 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group Vám ponúkala na predaj úplne nový 2 izbový byt na ulici Rudolfa Mocka v projekte CUBICON GARDENS, Bratislava – m.č. Karlova Ves.

BYT: Byt má výmeru 42,07 m2. Nachádza sa na 1. podlaží bytového domu s výťahom a kamerovým systémom. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne s rozlohou 2,44 m2. 

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa vchádza do samostatného WC s umývadlom, kúpeľne s klasickou vaňou, ďalej do izby (spálne) o výmere 11,10 m2, ako aj do kuchyne (5,34 m2) a obývacej izby (15,52 m2) s orientáciou na juhozápad.

ŠTANDARD: Okná s hliníkovým rámom s tepelno-izolačným a protihlukovým trojitým zasklením, elektricky ovládané exteriérové žalúzie s hliníkovými lamelami, predpríprava pre inteligentnú elektroinštaláciu MagicHome, teplovodné podlahové kúrenie, drevené parkety, keramický obklad po strop vo WC a kúpeľni, interiérové dvere s magnetickým zámkom.

PARKOVANIE: Parkovanie možné v blízkosti bytového domu alebo na vyznačených parkovacích miestach za poplatok.  

LOKALITA: Príjemné bývanie v pokojnom prostredí s množstvom zelene (lesopark). Bytový dom na kopcovitom svahu ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu. Občiansku vybavenosť zaručuje polyfunkčný komplex Galéria Cubicon v tesnej blízkosti (obchody, reštaurácie, fitness, notársky úrad, banka). Byt v projekte Cubicon Gardens je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. Neďaleko domu sa taktiež nachádza zastávka MHD.

Cena:  info v RK

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.