Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ: 3 izbový byt s balkónom, Ivana Bukovčana, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen GroupvVám ponúka exkluzívne na predaj pekný 3-izbový byt s balkónom a pivničnou kobkou na ulici Ivana Bukovčana v mestskej časti Bratislava IV. Devínska Nová Ves.

BYT: Celková rozloha bytu je 82,85 m2 (byt 79,35 m2 + balkón 1,5 m2 + pivnica 2 m2). Nachádza sa na 1 p. / 7 p. (nie prízemie) v 16-ročnej stavbe, ktorá bola v roku 2004 stavbou roka. Bytový dom má 2 vstupy na čip, výťah a každé poschodie je zabezpečené dverami na čip.

DISPOZÍCIA: Vstupná hala, samostatná izba s francúzskym balkónom, WC, kúpeľňa s vaňou, priestranná obývacia izba s kuchyňou a spálňa so vstupmi na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, nábytok, práčka.

PARKOVANIE: Bezproblémové v okolí bytového domu

MESAČNÉ NÁKLADY: 170,- EUR / 2 os.

LOKALITA: Tichá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí – obchody, potraviny (Kraj, Tesco), OC Glavica, banky, pošta, služby, základné školy, materská škola, reštaurácie, kaviarne, parky. V okolí je veľa zelene, neďaleko sa nachádza Devínska Kobyla a takisto Bory Mall a diaľničný obchvat.

CENA: 169.990,- €

Realitný maklér: Alexandra Cimprichová

Tel.: 0915 733 575

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.