Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ: Pekný 3 izbový byt s lodžiou, Lackova ul., Bratislava - Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj pekný 3 izbový byt s veľkou lodžiou na ulici Lackova v Bratislave – m. č. Karlova Ves. 

BYT: Byt prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou a jeho celková rozloha je 71,5 m2 (byt 64,56 m2 + lodžia 6,94 m2). Nachádza sa na 4p./9p. v zateplenom panelovom bytovom dome s 2 výťahmi a elektronickým vrátnikom.

DISPOZÍCIA: Predsieň a chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, prechodná obývacia izba s kuchyňou a vstupmi na lodžiu, komora a 2 samostatné izby. Byt je orientovaný prevažne na východ, 1 izba na sever.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený - kuchynská linka so vstavanou plynovou varnou doskou, rúrou, umývačkou riadu, chladnička s mrazničkou, práčka, rohová sedačka, jedálenský stôl so stoličkami, skrinka pod televízor, konferenčný stolík, priestranné vstavané skrine.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu je rezidenčné parkovanie pre obyvateľov s trvalým pobytom v Karlovej Vsi.

LOKALITA: Kľudná a vyhľadávaná lokalita s výborným prístupom do centra mesta MHD alebo autom, a priamym napojením na diaľničný obchvat. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – obchody (Terno, Kraj, Billa, Tesco, Lidl), zastávky MHD, lekáreň, banky, poliklinika, základné školy, škôlka, reštaurácie, kaviarne, miestny úrad, kostol, pekáreň, parky, ihriská, Líščie údolie.

CENA: 184 999 €

Realitný maklér: Alexandra Cimprichová

Tel.: 0915 733 575 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.