Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt na ulici Kukučinova Bratislava - m.č. Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom utulný 2 izbový byt na ulici Kukučinova Bratislava – mestská časť Nové Mesto.

BYT: Nachádza sa na 3./z 8. poschodí obytného domu s výťahom. Výmera bytu je 57,78 m2  +  balkón 2,24 m2.

K Bytu príslúcha murovaná pivnica 3,32 m2.D

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kde je vstup na balkón, samostatná  spálňa s veľkým uložným priestorom, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, Byt je slnečný a vzdušný.

ZARIADENIE: Kuchynská linka, elektro varná doska  s rúrou, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, práčka, nábytok, vstavaná skriňa, televízor.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita  s priamou dostupnosťou do centra mesta. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, služby, zastávky MHD, električka na všetky smery, park, školy, škôlky, reštaurácie, OC VIVO.

CENA: Nájom 430,- Eur/mesiac + 170 Eur/energie

Byt je voľný od 1.10. 2022 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájme nehnuteľnosti.