Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ BOSEN | Veľkorysý 3,5 i byt, Záhradnícka, Staré Mesto, 92 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám prenajalo priestranný 3,5 izbový byt s výhľadom na Bratislavský hrad na ulici Záhradnícka, Bratislava – mestská časť Staré mesto. Spokojných klientov sme našli hňeď na prvej obhliadke bytu.

BYT: Byt má výmeru 92 m2 z toho  2 m2 lodžia a 1 m2 balkón. Nachádza sa v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom na 1 zvýšenom poschodí zo 6. Byt je výborne dispozične riešený, presvetlený orientovaný na JV a ponúka krásny výhľad na Justičný palác a Bratislavský hrad. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná obývacia izba s výstupom na balkón, ktorá doposiaľ slúžila tiež ako tretia spálňa. Samostatná kuchyňa s výstupom na balkón a jedálenským kútom, komora, 2 spálne, menšia izba, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a ešte jedno samostatné WC. 

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – vstavané skrine v vstupnej hale, sedacia súprava, skrine, jedálenský stôl so stoličkami, kompletne vybavená kuchyňa spotrebičmi – vstavaná rúra, mikrovlnka, plynový sporák, umývačka riadu, chladnička, mraznička, práčka, 3x manželská posteľ, pracovné stoly.  Súčasťou bude aj TV v obývacej izbe. 

PARKOVANIE: Parkovanie je možné vo dvore bytového domu. 

LOKALITA: Byt sa nachádza v zrenovovanom obytnom dome významného česko-slovenského architekta Prof. Karfíka na Záhradníckej ulici s výbornou dopravnou dostupnosťou (Záhradnícka, Karadžičová a Krížna) a MHD (zastávka Karadžičova). Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť - potraviny Lidl, Billa, trhovisko Miletičova, v blízkosti OC Centrál. Možnosť relaxu a rekreácie ponúka blízke Štrkovecké jazero, kúpalisko Delfín v Ružovej doline, 2 zimné štadióny.

CENA:  700 EUR nájom +  200 EUR energie / mesiac

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ. 

REALITNÝ MAKLÉR: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.