Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - 4i mezonet vo viladome, Záhorská Bystrica C3

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Rezervované - Delta Property Vám ponúka na predaj 4 izbový mezonet v projekte "Viladomy Záhorská" - obec Záhorská Bystrica


MEZONET: je dvojpodlažná novostavba s výmerou 111 m² z čoho balkón má 5,3m2


1.NP: obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou, komora, toaleta


2.NP: spálňa, kúpeľňa s WC, 2x izba, technická miestnosť, balkón


POZEMOK: k domu prislúcha pozemok o výmere 267m2


ŠTANDARD: 


RD je tehlový - 30 cm obvodové murivo WIENERBERGER+BRITTERM, strecha FATRAFOL, fasádna omietka PROHET, zateplenie polystyrén HEATMIX 15cm, plastové okná SALAMANDER - trojsklo, vnútorné omietky CEMIX, dvojnásobný vnútorný biely náter, podlahové kúrenie REHAU, plynový kondenzačný kotol PROTHERM tiger kondenz, príprava na solárny ohrev TÚV, príprava na externé žalúzie, zámková dlažba ABW, oplotenie záhrady, výška 1,5m (farba antracit)


PARKOVANIE:


K mezonetu je nutné dokúpiť 2x parkovacie státie v hodnote 19.000 €


V cene parkovací prístrešok v hodnote 6.000 €


LOKALITA: Projekt Viladomy Záhorská je situovaný v ideálnej vzdialenosti od ruchu hlavného mesta, v tesnej blízkosti CHKO Malé Karpaty, ktorá ponúka množstvo voľnočasových aktivít a centra Zahorskej Bystrice s kompletnou občianskom vybavenosťou, ktoré  je vzialené len pár krokov. Výhľad na Pajštún len potvrdí vynimočnosť miesta, ktoré si zamilujete.


MOŽNOSŤ DOKONČENIA do ŠTANDARDU PODĽA VAŠICH PREDSTÁV! 


SKOLAUDOVANÉ!


CENA: 285.990 € s DPH /možný odpočet DPH/


Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.