Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom moderný 1,5 izbový byt, Agátová, 36,17 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom zariadený 1,5i byt v novostavbe na Agátovej, 36,17 m2

BYT: Celková výmera bytu je 36,17 m2 z čoho balkón tvorí 3,76 m2. Byt sa nachádza na 5./7. poschodí v novostavbe v areáli Dubravy.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba z ktorej je prístupná kúpeľňa s WC, obývacia izba spojená s kuchyňou orientovanou na Z odkiaľ je výstup na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený. Vo vstupnej hale sa nachádza vešiak, vstavaná skriňa so zrkladom a komoda. Moderná kuchynská linka s vybavením - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná doska, digestor, rúra, varná kanvica, barový pult a stoličky. V obývacej izbe sa nachádza pohodlná sedačka, konferenčný stolík, manželká postel s nočnými stolíkmi, TV a veľká vstavaná skriňa s dostatočným úložným priestorom. Kúpeľna je vybavená WC, vaňou, skrinkou s umývadlom a práčkou. Na balkóne sa nachádza vonkajšie sedenie. 

LOKALITA: Areál Dubravy je jednou z najzelenších častí Bratislavy v Dúbravke, zameraný na rodinné komunitné bývanie. V spoločnom nádvorí je detské a multifunkčné ihrisko, OC Dubrawa, Tesco, lekáreň. Autobusová a električková zástavka je vzdialená 5 min pešej chôdze. Výborné napojenie sa na Bratislavský obchvat cez tunel Sitina. 

PARKOVANIE: Vlastné vonkajšie parkovacie miesto. 

CENA: 500 €/mesiac  + vratný depozit 500€

Realitný maklér: Bc. Michaela Krnáčová

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa proviziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.