Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbového bytu v projekte Domy Kramáre

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom slnečný klimatizovaný 2 izbový byt s balkónom na ulici Uhrova, Bratislava – mestská časť Nové mesto – Kramáre, v projekte Domy Kramáre.

 BYT: Byt má výmeru 47.78 m2 z toho má 3.06 m2 balkón a 4.10 m2 pivničná kobka. Nachádza sa v bytovom dome z roku 2021 na 3/6 poschodí s výťahom. Byt je úplne nový a bol obývaný 4 mesiace.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa.

ZARIADNIE: Byt je kompletne zariadený nábytkom na mieru -  predsieň s uložným priestorom, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami, konferenčný stolík, pohovka, TV, manželská posteľ, nočné stolíky, vstavané skrine, klimatizácia, práčka a sušička.

PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia vo výške 50,- EUR  

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie a iné) a ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy. Bezproblémová dostupnosť MHD a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

CENA: 550 EUR nájom/mesiac + 140 EUR energie (vrátane internetu a TV)  / mesiac + vratný depozit vo výške 1380 EUR + 345 EUR provízia RK

Byt je voľný k nasťahovaniu ku 1.9.2022 a je vhodný pre maximálne 2 osoby bez zvierat. Minimálna dĺžka prenájmu je 1 rok.