Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok s krásnym okolím, Marianka, 2593 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný pozemok vhodný na výstavbu jedného alebo viacerých rodinných domov na ulici Borinská - v obci Marianka.

POZEMOK: má výmeru 2593 m2 a je mierne svahovitý. Prístupová cesta je vybudovaná z ulice Borinská. K pozemku je vypracovaný projekt na rodinný dom. Súsedné pozemky sú už zastavané.

IS: Priamo na pozemku je dostupná kanalizácia a elektrika. Vybudovanie vodovodnej prípojky je v procese. 

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v pešej dostupnosti od centra Marianky (8min). Ponúka plnú občiansku vybavenosť: v blízkosti je športový areál, škola, škôlka, potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácie, autobusová zastávka. Dotupnosť do Bratislavy je 20min autom. 

Pozemok je situovaný priamo pod lesmi Malých Karpát, na ktoré máte nádherný výhľad. Táto lokalita Vám ponúka pokojné bývanie, ale aj možnosť rôznorodých športových aktivít. 

CENA: info v RK

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: Petr Mík 

Tel: + 421 911 150 233

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.