Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový rodinný dom, Opletalova, Bratislava - m.č. Devínska Nová Ves

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Bratislave – m.č. Devínska Nová Ves na Opletalovej ulici.

RODINNÝ DOM : Úžitková plocha domu je 123 m2. Dom má dve podlažia. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2014.  Orientácia domu – JV.

DISPOZÍCIA:

1NP s úžitkovou plochou 63 m2 – vstupná predsieň s uložným priestorom, obývacia izba spojená s jedálenskou časťou a výstupom na záhradu, kuchyňa, komora, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

2NP s úžitkovou plochou 60 m2 –manželská spálňa s balkónom o výmere 4,5, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, 1. detská izba, 2. detská izba

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený - vstavaný nábytok a uložný priestor. V dome sú použité kvalitné materiály – dlažba, vstavané nábytky. Vybavenie kuchyne –elektrická rúra a indukčná doska so zabudovaným digestorom, zabudovaná umývačka riadu, drtička odpadu, chladnička s mrazničkou, práčka, sušička.

POZEMOK: Celková výmera pozemku je 524 m2 z toho 192 m2 má záhrada a 88 m2 príjazdová cesta z ulice Jána Jonáša. Na záhrade rodinného domu sa nachádza altánok. 

ŠTANDARD:

-Klimatizácia

-Odkladací priestor na povale domu

-Nízke náklady

-Kozub s teplovzdušným rozvodom v izbách

-Alarm

-Kamerový systém - IDIS

-Plynový kondenzačný kotol

-Exteriérové rolety

-Elektrická brána

-Závlaha trávnika zo studne

PARKOVANIE: Parkovanie pre 4 autá, z tohto 2 vo dvore rodinného domu.

LOKALITA: Mestská časť Devínska Nová Ves je veľmi obľúbená a vyhľadávaná lokalita vrámci Bratislavy najmä kvôli blízkej vzdialenosti do centra mesta. Jednoduchý prístup na diaľničný obchvat, MHD, vlakové spojenie. Ak hľadáte mimomestské bývanie, no s dosahom mesta na dlani a kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, služby, či nádych prírody s cyklotrasami je pre Vás táto lokalita ideálna. V DNV sa nachádza jeden z najväčších zamestnávateľov na Slovenku, a to automobilka Volkswagen. Nákupné centrum Bory Mall v ktorom nájdete okrem iného aj kino alebo počas zimných mesiacov najmä deťmi obľúbené klzisko je vzdialené len 10 minút autom.

CENA: 399.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.