Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2,5 izbový byt na predaj s dvoma balkónmi, Sibírska - Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2,5 izbový byt s dvoma balkónmi na ulici Sibírska, Bratislava - Nové Mesto.

BYT: Výmera bytu je 66,62 m2 z čoho balkón a loggia sú o výmere 3,97 m2 a latková pivnica o výmere 1,26 m2. Nachádza sa na 3 p./5 p. v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt je v pôvodnom stave až na okná, ktoré sa vymenili za plastové. Bytový dom má novú strechu, výťah, spoločné priestory, stupačky a zateplenie z rokov 2016 a 2017.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z kúpeľne, samostatnej toalety, kuchyne kde sa nachádza vstup na balkón, obývačky, samostatnej nepriechodnej izby kde sa nachádza vstup na loggiu a pracovne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva nezariadený v pôvodnom stave, určený na kompletnú rekonštrukciu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Nového Mesta neďaleko Vinice a mobilnej záhrady, ktorá je len 5 minút v pešej dostupnosti od bytového domu. Výhodou je komplexná občianska vybavenosť, ktorá je tak isto v pešej dostupnosti či sú to potraviny, škola, škôlka, reštaurácie, poliklinika, pošta, MHD a električková zástavka s priamou linkou do centra mesta Bratislavy alebo Ružinova.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

CENA:  230 000 € - mesačné náklady sú 170,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.