Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | Nadštandardný 5 izb. RD so zimnou záhradou a bazénom, Kvetná, Dunajská Lužná

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

PREDANÉ | Bosen Group Vám ponúkal na predaj nadštandardný 5 izbový rodinný dom so zimnou záhradou, jazierkom, saunou a bazénom.

DOM: Úžitková plocha domu je 190,5 m2, zastavaná plocha je 126 m2. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom s terasou na poschodí o výmere 49 m2, rovnako veľkou zimnou záhradou na prízemí a dvomi garážami. Podkrovie domu slúži ako veľký úložný priestor. Ide o nízkoenergetický dom - drevodom. Na pozemku je prelivový bazén so slanou vodou s rozmermi 3,5 x 10 m, sauna a jazierko. 

DISPOZÍCIA:
POSCHODIE: 3 x izba (15,9 m2, 15,8 m2 a 10,2 m2), kúpeľňa (vaňa), wc (s bidetom), galéria
PRÍZEMIE: chodba, predsieň, kuchyňa, kúpeľňa (sprchový kút), wc, izba, obývacia izba
SUTERÉN: serverovňa, pivnica
PODKROVIE: úložný priestor
ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi. Dom je napojený na kamerový systém a alarm. Optický kábel v každej izbe. 

POZEMOK: Rovinatý pozemok o rozlohe 868 m2. Vlastná studňa, závlahový systém.

PARKOVANIE: 2 parkovacie státia v garáži, 2 parkovacie státia vo dvore.

CENA: 690.000 EUR

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Dunajská Lužná s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. V obci sa nachádza škôlka, škola, detské ihriská, potraviny, zdravotné stredisko, reštaurácia, zástavka autobusu a nákupné centrum COOP Center s viacerými obchodmi a službami. V blízkom okolí sa nachádzajú jazerá Košariská a tiež vlaková zástavka do Bratislavy.

VIDEO: https://youtu.be/vcQ7TgbCCfA

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.