Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj slnečný 2 izbový byt, Bratislava - m.č. Nové Mesto, Podniková ulica

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne  ponúka na predaj útulný 2 izbový byt  na ulici Podniková v Bratislave – mestská časť Nové Mesto.

BYT: Byt má výmeru 59 m2 z toho pivnica  2 m2. Nachádza sa v bytovom dome na 7/7 poschodí s 2 výťahmi. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie, aktuálne je dispozične riešený ako 2,5 izbový byt. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( výmena jadra, výmena elektrických rozvodov, osadenie plastových okien). Orientácia bytu JZ. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so skrytým šatníkom s posuvnými dverami, spálňa s walk in šatníkom, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a prechodom do novovzniknutej izby s francúzskym balkónom. 

ZARIADNIE: Byt sa predáva kompletne zariadený tak, ako je to uvedené na fotografiách. Kuchynský linka (Decodom) so zabudovanými spotrebičmi - plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu. Chladnička s mrazničkou, práčka. 

VÝHODY:

Výborné dispozičné riešenie

Dostatok úložného priestoru

Byt po rekonštrukcii

Výhľad na zeleň do tichej časti

Mesačné náklady pre dve osoby – 140 €

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu – verejné.

LOKALITA: Okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – potraviny, reštaurácie, lekáreň, pošta, pekáreň. Lokalita je atraktívna aj pre rodiny s deťmi nakoľko sa za bytovým domom nachádza detské ihrisko a v blízkosti nájdete park ideálny na prechádzky. Bezproblémová dostupnosť MHD, električiek a taktiež vlaková stanica Bratislava – Predmestie. V pešej dostupnosti materská a základná škola. 

CENA: 205.000 EUR

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.