Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Znížená cena: Priestranný 3 izbový byt, Račianska, Nové Mesto, 127,15 m2

Základné informácie

Ulica: Račianska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Znížená cena: Priestranný 3 izbový byt, Račianska, Nové Mesto, 127,15 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj veľkorysý 3 izbový byt s vlastnými parkovacími státiami vo vyhľadávanej lokalite na ulici Račianska v Bratislave, m.č. – Nové Mesto.

BYT: Celková výmera bytu je 127,15 m2 z čoho loggia tvorí 4,61 m2. K bytu prislúcha aj nadštandardná murovaná pivnica s výmerou 10,88 m2.  Byt sa nachádza na 1./ 4. poschodí zatepleného bytového domu s vlastným vnútroblokom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015. Významným benefitom je podiel na časti spoločného priestoru vo vnútrobloku s rozlohou 73,93m2.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej haly sa vchádza do samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne, spálne a obývacej izby. V priestrannej kúpeľni s podlahovým kúrením je štýlová vaňa aj sprchovací kút. V slnečnej kuchyni s jedálenským kútom je praktická komora na potraviny. V spálni s dostatočnými úložnými priestormi, zabezpečeným nadštandardnou šatníkovou skriňou je vchod na loggiu. Veľkorysá obývacia izba je spojená s jedálenskou časťou. Z obývacej izby je vstup do tak isto priestrannej detskej izby.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. V rozľahlej vstupnej hale sú šatníková skriňa a štýlová komoda. V kuchyni je kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu menší jedálenský stôl. V priestrannej komore je policový systém a chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je pohodlná sedacia súprava a konferenčný stolík, veľký jedálenský stôl a komody. V nadštandardnej kúpeľni je vaňa aj sprcha, práčka a veľká vstavaná skriňa. Sú tu aj zabudované reproduktory, ktoré Vám spríjemnia čas napríklad pri relaxovaní vo vani. V spálni je manželská posteľ a šatníkové skrine, ktoré zabezpečujú dostatok úložných priestorov. Tak isto v detskej izbe sa nachádza manželská posteľ a šatníková skriňa a písací stôl. V byte sú kvalitné dubové parkety, kompletne zrekonštruované, pričom pôvodný podklad bol vymenený za podlahovú hmotu WOOD 2000. V celom byte sú šesťkomorové troj-sklové plastové okná, ktoré zabezpečujú úplné odhlučnenie bytu. Byt je vybavený bezpečnostnými dverami a alarmom zn. Paradox.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov ako aj lesy Bratislavskej Koliby (Malých Karpát) 15 min chôdze od bytového domu.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 3, 7 ) alebo autobusov (č. 75), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (3 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj podiel na časti spoločného priestoru vo vnútrobloku s rozlohou 73,93m2, priamo za domom vo dvore tak viete zaparkovať 3 autá. 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=m7k9O9oOwSM


CENA: 389.900 EUR

Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
127.15 m2
Úžitková plocha:
127.15 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Loggia plocha:
4,61 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
10.88 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti