Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | kompletne zariadený veľký 2 izbový byt s veľkou terasou a balkónom v obľúbenom Ružinove

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt na 1. nadzemnom podlaží s veľkou terasou, balkónom a pivničnou kobkou v obľúbenej Bratislavskej mestskej časti Ružinov.

BYT: Celková rozloha bytu je 77,14 m2 z čoho terasa tvorí 10,53 m2, balkón 2,27 m2 a murovaná pivničná kobka 2,35 m2 nachádzajúca sa blízkosti vstupných dverí bytu. Byt je orientovaný na JV.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň so vstavaným šatníkom po celej dĺžke miestnosti. Z chodby vstupujeme do priestrannej obývacej miestnosti o rozlohe 23,10m2. Pozdĺž kuchyne a obývacej miestnosti sa nachádza priestranná terasa s markízou. Kuchyňu o rozlohe 10,13 m2 od obývacieho priestoru oddeľuje barový pult obložený dekoračným kameňom. Dennú časť od nočnej oddeľuje chodba so vstavanou skriňou, ktorá vedie do spálne o rozlohe 11,93 m2 a do kúpeľne o rozlohe 4,28 m2. Vstup na balkón je umožnený zo spálne. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: bezpečnostné vstupné dvere, audiovrátnik, vstavané skrine v chodbe a samostatne stojace skrine v spálni, manželská posteľ, kompletne zariadená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), jedálenský stôl so stoličkami, barové stoličky, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, obe komody v obývacej izbe, policový úložný priestor v kúpeľni a práčka. 

PARKOVANIE: bezproblémová možnosť prenajatia si garážového státia v podzemí, alebo vonkajšieho parkovacieho státia. 

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova Trnávka. V pešej dostupnosti nájdete potraviny Lidl, reštaurácie, obrovské moderné nákupné centrum Avion Shopping Park s obľúbenými maloobchodmi, službami, reštauráciami a klziskom. Výhodou je rýchle napojenie sa na obchvat do centra, alebo výjazd na diaľnicu.

CENA: 210.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa proviziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.