Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrekonštruovaný 1 izb. byt 50 m2, v novostavbe s parkovacím miestom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 1 izb. byt v novostavbe na ulici Estónska s parkovacím státím, m. č. Bratislava – Podunajské Biskupice.

BYT: Výmera bytu je 50 m2 + 15 m2 loggia. Byt sa nachádza na 1. zvýšenom poschodí s parkovacím státím.

DISPOZÍCIA: Veľká priestranná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Izba  je  spojená s kuchyňou a spiacou časťou, z izby je vstup na loggiu do vnútrobloku.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazákom, umývačka riadu, stôl s modernými stoličkami, kožená sedačka, TV, komoda, bezpečnostné dvere.

PARKOVANIE:  Jedno parkovacie státie prislúcha k bytu. 

LOKALITA: V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt je voľný.

CENA: 430 €/mesiac + 120 €/energie vrátane TV a internetu.

Realitná maklérka: Petra Doktorová  Tel: +421 910 555 446

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájme nehnuteľnosti.