Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predané BOSEN | Slnečný 1 izbový byt v novostavbe, Senec

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 1 izbový byt v novostavbe s parkovacím státím na ulici Robotnícka, v meste Senec.

3D virtuálna obhlaidka: https://matterport.com/discover/space/Gsu5GUKjzE9

BYT: Byt má výmeru 31,19 m2 + balkón. Byt sa nachádza na 1./3. zvýšenom podlaží.

DISPOZÍCIA: Chodba, kúpeľna so sprchovým kútom, samostatná toaleta. Kuchyňa spojená s obývacou a jedálenskou časťou, z obývacej izby je vstup na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, jedálensky stôl s dvoma stoličkami, chladnička, obývacia stena, konferenčný stolík, skriňa, práčka). Mesačné náklady : správca 75,- Eur, elektrina 15,-Eur.

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie státie.

LOKALITA: Príjemné bývanie v pokojnom prostredí na pešo 5 min od centra mesta. Senec má výbornú kompletnú občiansku vybavenosť (vlaková stanica, školy, škôlky, lekári, pošta, obchodné reťazce Tesco, Lidl, Kaufland, Billa, obchody, úrady, banky, cykloturistika) a pracovné príležitosti. V okolí bytového domu sa nachádza zástavka SAD do všetkých obcí mesta + rýchle napojenie na diaľnicu D1. Senec je známy vďaka Slnečným jazerám, Aquaparku a pešej zóne plnej kaviarní a reštaurácií.

CENA: 129 900,-Eur 

Realitná maklérka: Petra Doktorová 

Tel: +421 910 555 446

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.