Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ | Prenájom 2 izbový byt s balkónom, Bratislava - m.č. Staré Mesto, ulica Záhrebská

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom slnečný 2 izbový byt s balkónom v Bratislave – mestská časť Staré Mesto, ulica Záhrebská. 

BYT: Byt má výmeru 59 m2. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu. Byt je orientovaný do tichej časti a jeho súčasťou je aj pivničná kobka. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne so špajzou, samostné wc, kúpeľňa, vstupná chodba s uložným priestorom. 

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený –veľká  vstavaná šatníková skriňa v spálni, sedačka, jedálenský stôl so  stoličkami , kompletne vybavená kuchyňa vrátane plynového sporáka, chladničky, umývačky riadu, práčka, šatníková skriňa vo vstupnej chodbe. Možnosť dozariadenia ( posteľ, TV )

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=GagPNcUuEMX

LOKALITA: Výborná lokalita, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti potraviny Billa, školy, škôlka sa nachádza pod bytovým domom, fitness centrá, reštaurácie. Bezproblémová dostupnosť do všetkých mestských častí MHD alebo električkou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie vrámci mestskej parkovacej politiky.

CENA: 750 € vrátane energií, TV a internetu + 750 € vratný depozit 

Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca a je voľný ihneď.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.