Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 9 izbový rodinný dom so zimnou záhradou a garážou, Mosonmagyaróvár, 736 m2

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN Group Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný 9 izbový rodinný dom s veľkým potenciálom v kúpeľnom mestečku Mosonmagyaróvár.

Vynikajúca dispozícia veľkorysej úžitkovej plochy o výmere 302 m2 ponúka hneď niekoľko možností využitia. 

Rodinné sídlo spojené s podnikaním? Dvojgeneračné bývanie, ktoré zabezpečí dostatok súkromia pre Vás, zároveň rodičov o ktorých je potrebné sa postarať? Bývanie pre rodinu s viacerými deťmi? Rozhodnutie je len na Vás.

RODINNÝ DOM: Je 2 podlažná tehlová stavba z roku 2007, ktorá má vzhľadom na veľkosť domu naozaj minimálne náklady a nevyžaduje si žiadne ďaľšie investície. Stačí prísť, „zložiť tašky a bývať“. 

TECHNICKÉ PARAMETRE:
1. NP
 má 182 m2. 3x izba, obývacia miestnosť, kuchyňa, 2x kúpeľňa, 2x toaleta, špajza, garáž a terasa s rozlohou 42 m2, ktorej polovica je zasklená, zastrešená s možnosťou celoročného využitia.
2. NP má 120 m2. Spálňa, posilňovacia miestnosť s infrasaunou, herňa, resp. „whiskey room“ pre pánov s biliardovým stolom, technická miestnosť, 2x šatník, kúpeľňa, toaleta, 2x balkón.

POZEMOK: Pôsobí ako rezort pokoja s prímorskou atmosférou o rozlohe 736 m2. Čistá plocha záhrady tvorí 557 m2. Avšak nejedná sa len tak o „bežnú záhradu“ so zabudovaným zavlažovaním. V tomto prípade ani fotografie nezachytia jedinečnosť danej scenérie. Lepšie raz vidieť osobne, ako 100 krát na fotkách. Záhradný domček, dielňa a vyhrievaný bazén sú dominanty, ktoré si všimnete hneď po vstupe na pozemok ako jedny z prvých.

PARKOVANIE: 5 parkovacích miest pred domom je komfort, ale ďalšie 2 parkovacie miesta vo vyhrievanej garáži, vďaka ktorým s nákupom prejdete pohodlne, suchou nohou priamo do Vášho domu? To je luxus.

LOKALITA: Jedným z najväčších benefitov tejto nehnuteľnosti je jej umiestnenie. Ide o najvyhľadávanejšiu lokalitu na bývanie v meste Mosonmagyaróvár. Pozemok, ktorý je obklopený zeleňou s veľmi milou susedskou komunitou. Mesto Mosonmagyaróvár sa nachádza 6 km od rakúskych hraníc a 13 km od slovenských hraníc. Okrem kompletnej občianskej vybavenosti mesta (Lidl, Aldi, Tesco, Interspare...) tu nájdete množstvo zaujímavostí a to termálne kúpalisko Flexum Thermal & Spa, hrad Óvári, Malom Placc a ďalšie. V pešej dostupnosti 3 min od nehnuteľnosti tečie rieka Lajta. V blízkosti 2 min sa nachádza detský park. 

VIDEO: https://youtu.be/4Xg9m-kmj_I

CENA: 499.900,-€

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.