Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | Dva 1 izbové byty, Staré Mesto - Palisády

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Predané - Bosen Group ponúkal na predaj dva 1 izbové byty, ktoré sa nachádzajú na ulici Palisády v Starom Meste. Byty boli predané ako investičná príležitosť.

BYTOVÝ DOM: tehlový z roku 1918. 

BYT 1: Byt má 25m2, je zrekonštruovaný a orientovaný do ulice.
https://my.matterport.com/show/?m=xuWdanY2VKj

BYT 1: Byt má 30m2, je zrekonštruovaný a má vstup z bytu do vnútrobloku.
https://my.matterport.com/show/?m=JV22wsgZDLE

Oba byty sú kompletne  zariadené:
Vačší byt pozostáva z kuchyne, kde sa nachádza chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra , digestor, mikrovlnná rúra, pračka, a jedálenský kút. Spiaca časť: mezzaninova posteľ,  konferenčný stolík, sedačka, televízor a úložný priestor, v kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a WC. V byte je elektrické podlahové kúrenie plus plynová gamatka.
Menší byt pozostáva z kuchyne kde sa nachádza chladnička s mrazničkou, kuchynská linka je vybavená elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom a mikrovlnnou rúrou. Spiaca časť: posteľ, konferenčný stolík, sedačka, televízor.
V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a WC. V byte je elektrické podlahové kúrenie a samostaný termostat na podlahové kúrenie v kúpelni.

Lokalita: Byty sú situované v Starom Meste pár minút od Hodžovho námestia odkiaľ je veľmi dobrá dostupnosť MHD do všetkých časti Bratislavy. Na pešo sa viete dostať do starého centra, Bratislavský hrad, Prezidentská záhrada, kaviarne, reštaurácie a kompletná občianska vybavenosť. 

CENA SPOLU: 229.990,-EUR

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.