Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt s terasou a záhradkou, ul. Slovenského národného povstania, Ivanka pri Dunaji, 86 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkala na predaj 3 izbový byt na prízemí bytového domu s terasou a spoločnou záhradkou.

BYT: Výmera bytu je 86,32 m2 + terasa 17 m2 na spoločnom pozemku s rozlohou 164 m2. Izby bytu sú orientované na juh, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na terasu má severnú orientáciu. Byt sa nachádza na prízemí dvojpodlažného bytového domu z roku 2004.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený v rustikálnom štýle. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi zn. SIEMENS (elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami, komoda, vitrína, konferenčný stôl, sedačka, vstavaný nábytok na mieru v izbách, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, písací stôl, stolička, botník, záhradný nábytok.

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa dostanete priamo do obývacej izby (33,2 m2) spojenej s kuchyňou (11,4 m2), kde je vstup do komory/kotolne a výstup na terasu a záhradku. Z obývacej časti je tiež vstup do izby (10,65 m2), spálne (12,37 m2) a do kúpeľne so sprchovým kútom, rohovou vaňou a toaletou.

VYBAVENIE: Podlahové kúrenie vodné, plynový kotol zn. JUNKERS, centrálny vysávač, drevená podlaha zn. Kährs. dlažba, žulové parapety, hliníkové okná, exteriérové rolety v izbách, alarm, klimatizácia.

Nízke náklady na bývanie.

PARKOVANIE: Bezproblémové verejné parkovanie v okolí bytového domu.

CENA: 209.990 EUR

(Cena podľa aktuálneho znaleckého posudku nehnuteľnosti bola stanovená na 233.000 EUR.)

LOKALITA: Byt je vhodný pre rodinu s deťmi, nachádza sa v obci Ivanka pri Dunaji vzdialenej od hlavného mesta len 16 km. Obec ponúka skvelú občiansku vybavenosť - zdravotné stredisko, škôlky, základná škola, potraviny (Tesco, COOP Jednota), veľkoobchod potravín a ďalšieho tovaru (METRO Cash & Carry), čerpacia stanica, pošta, lekáreň, banky a viacero vychytených reštaurácií, ktoré vyhľadávajú nielen obyvatelia obce. V rámci voľného času môžete využiť novú cyklotrasu, prechádzky v parku či letné kúpanie v jazere. Dobré vlakové a autobusové spojenie. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.