Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Cena v RK

Základné informácie

Interné ID: 11860408
Ulica: R1
Obec: Vyhne
Okres: Žiar nad Hronom
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny

BOSEN | Novostavba Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt novostavby penziónu pri známom kúpalisku Vodný raj v okrese Žiar nad Hronom, obec Vyhne.

OBJEKT: Výmera objektu je 504 m2 s pozemkom o výmere 3008 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2015 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých ľahkou plechovou krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Zdrojom tepla je plynový kondenzačný kotol, samotné vykurovanie je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním (vodným). Prístup do reštaurácie penziónu je riešený bezbariérovo. 

DISPOZÍCIA: Na 1NP sa nachádza reštaurácia s barom a zimnou záhradou s výstupom na terasu, plne vybavená kuchyňa so zázemím pre personál a toalety.  Reštaurácia so zimnou záhradou a terasou má kapacitu 104 miest na stravovanie, je vhodná na oslavy svadby a akcie rôzneho zamerania. Ako atrakcia penziónu je pôvodná "Kolkáreň" situovaná v exteriéri penziónu, ktorá je obľúbenou atrakciou návštevníkov. Na 2NP sa nachádza 5 dvojlôžkových apartmánov s balkónom a kúpeľňou v každej z nich. 

ZARIADENIE: Penzión je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné, dobre presvetlené a veľmi dobre dispozične riešené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné stoly a stoličky ako aj detský kútik či krb. Predáva sa kompletne zariadený vrátane kuchyne.

PARKOVANIE: Penzión disponuje dvomi odstavnými plochami a priamo susedí s parkoviskom susediaceho kúpaliska Vodný raj, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie. 

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný len 15 minút od R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom.  Nachádza sa v srdci krásnej prírody Štiavnických vrchov, oblasťou známou svojimi liečivými prameňmi. Známe kúpalisko Vodný raj Vyhne je vzdialené len dve minúty chôdze ktoré ponúka zákazníkom Penziónu Kolkáreň relaxačno-športové vyžitie.

3D Obhliadka Reštaurácie:  
https://my.matterport.com/show/?m=kTwusWbuqMR

3D Obhliadka Apartmánov:
https://my.matterport.com/show/?m=4UqQ3Nz4ho9

CENA: 800.000 EUR

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
3008 m2
Úžitková plocha:
503.63 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
1.26 m2
Balkón:
áno - 5
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti