Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrubový dom vo vyhľadávanej lokalite, Terchová, časť Kvočkovci

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Bosen Group Vám ponúka na predaj rekreačný dom v obľúbenej lokalite obec Terchová, časť Kvočkovci,.

REKREAČNÝ DOM: Drevený zrubový dom s výmerou 47 m2 je čiastočne podpivničený, so sedlovou strechou. Dom je na liste vlastníctva zapísaný ako rodinný dom čo je veľký benefit v prípade hypotekárneho financovania. Dom je pripojený na inžinierske siete ( elektrina). Pripojenie na obecnú vodu je momentálne v riešení. Odpad je možné dobudovať formou septiku. Momentálne je toaleta riešená formou latríny.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa a izba. V kuchyni sa nachádza pec zo šamotových tehiel, čím je zabezpečené kúrenie v celom dome. Pod časťou domu je kamenná pivnica s rozlohou 23,85. Pochôdzne podkrovie je možné prerobiť na ďalšie izby. Kôlňa na pozemku je momentálne využívaná na odkladanie dreva. Tento rodinný dom má veľký potenciál a nový majiteľ si ho vie prerobiť podľa vlastných predstáv.

POZEMOK: Výmera pozemku je 207 m2 a prislúcha k tomuto ešte prislúcha pozemok o celkovej výmere 60 m2 v podiele 1/2. Pozemok je mierne vo svahu. Príjazdová cesta ku chate v súčasnosti nie je. Pešo ku chate je to cca. 70m od obecnej komunikácie. Predmetom predaja je aj pozemok o výmere 218 m2.

LOKALITA: Vyhľadávaná rekreačná oblasť Terchová, časť Kvočkovci je vzdialená 30 km od krajského mesta Žilina 30 km a od Bratislavy 230 km. Unikátna poloha na úpätí Malej Fatry ponúka nespočetné možnosti turistiky a cykloturistiky.  Po náročnom dni si môžete oddýchnuť vo wellnesse, ktorý ponúkajú viaceré hotely v Terchovej. V blízkosti je aj rekreačné lyžiarske stredisko Vrátna či Paseky. Na svoje si tu prídu aj skialpinisti či bežkári. Táto lokalita ponúka naozaj celoročné športové vyžitie.

CENA: 69.900 EUR

DOM JE VOĽNÝ IHNEĎ. 

REALITNÝ MAKLÉR: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.